Emmerpoort

Emmen

6 hectare bedrijventerrein.

De uitdaging

Grenzend aan het bestaande bedrijventerrein en direct gelegen aan de A37 liggen een aantal agrarische percelen die worden ontwikkeld tot bedrijventerrein. De ontwikkeling van het bedrijventerrein is een gecombineerde gemeentelijke/private ontwikkeling.

Resultaat

Het toekomstige bedrijventerrein Emmerpoort is gelegen nabij Nieuw Amsterdam/Veenoord. Ongeveer 56 hectare terrein zal hier ontwikkeld worden. Het nieuwe terrein zal plaats bieden aan een breed scala van bedrijvigheid. Direct aan de noordkant van Emmerpoort bevindt zich de A37 (E233). Deze snelweg loopt dan van Hoogeveen naar Duitsland. De goede bereikbaarheid van Emmerpoort is gegarandeerd doordat het terrein direct gelegen is aan op- en afritten van de snelweg. Hiermee is Emmerpoort verbonden met de Randstad en met Duitsland en het oosten van Europa.
Het te ontwikkelen bedrijventerrein is een vervolg op het bestaande bedrijventerrein De Tweeling. Vanuit de richting Hoogeveen zal Emmerpoort het eerste bedrijventerrein in de gemeente Emmen worden. De combinatie van bereikbaarheid en de gevarieerde mogelijkheden voor bedrijvigheid zorgt dat Emmerpoort aan de wensen van veel ondernemers kan voldoen.

Foto's

Emmerpoort

Kaart

Maps