Wie wij zijn

Credo streeft er naar projecten te ontwikkelen met de ‘Credo-beleving’: het creëren van een complete, aangename leefomgeving, waar het goed leven is in de ruimste zin van het woord. Dit doet zij vanuit de visie van de eindgebruiker en het besef dat grenzen tussen wonen, werken en ontspannen steeds verder vervagen.  

Credo ontwikkelt totaalconcepten, naast het traditionele vastgoed ontwikkelen (grondverwerven, ontwerpen, bouwen, verkopen). Er wordt ook veel aandacht gegeven aan het totale omliggende gebied van het project en het aanbod van voorzieningen en comfortdiensten.  De projectenportefeuille van Credo is bewust zeer divers; van kleinschalige inbreidingen tot langjarige complete gebiedsontwikkelingen.

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer:   055 - 368 38 00

of via email:                                                      box@credo-ip.nl

 

FSC® certificering

Credo Integrale Planontwikkeling BV neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door op een duurzame manier vorm te geven aan de bedrijfsactiviteiten.
Door structureel aandacht te schenken aan het inkopen van duurzame materialen levert Credo Integrale Planontwikkeling een bijdrage aan het verantwoord vormgeven van de maatschappij.
Credo Integrale Planontwikkeling heeft als schakel in de handelsketen (Chain of Custody) van hout(producten) daarom de bedrijfsprocessen gecertificeerd conform de FSC certificeringsrichtlijn.
Het certificaat van Credo Integrale Planontwikkeling is met goedkeuring door SCS Global Services afgegeven en kunt u inzien door op onderstaande link te klikken: [certificaat zie bijlagen]

Onze Projecten

Bekijk alle projecten